HEALING FOR YOU

Shamballa 

Healing ~ natuurgeneeskunde ~ massage ~ resonantie therapie

Shamballa healing

Ontdek de transformerende kracht van Shamballa healing, een geavanceerde vorm van energetische therapie die de deur opent naar diepe zelfontdekking en heelwording, want dit gaat verder dan Reiki of Seichem door zich te richten op alle dimensies van je wezen – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Shamballa bezit de mogelijkheid om jouw leven te transformeren en magie terug te halen, waardoor je overtuigingen en systemen doorbreekt. Dit zijn systemen die in jou aanwezig zijn en je weerhouden om jouw volste potentieel te leven.

Wat is Shamballa?

Deze multi dimensionele energie is gebaseerd op het concept van universele levensenergie van en onvoorwaardelijke liefde. Het combineert de principes van oude spirituele wijsheid met nieuwe energetische technieken, want deze methode brengt een krachtige energieoverdracht snel tot stand die helpt om balans en harmonie in je leven te brengen.

Shamball healing geeft een:

 • Diepe Ontspanning en Stressvermindering: Shamballa healing helpt het lichaam in een staat van diepe ontspanning te brengen, waardoor stress en spanning verminderen.
 • Emotionele en Mentale Balans: Deze therapie kan helpen bij het oplossen van emotionele en mentale blokkades, wat bijdraagt aan een groter gevoel van vrede en helderheid.
 • Spirituele Groei: Het biedt ondersteuning bij je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf en je levenspad.
 • Fysieke Genezing: Het kan ondersteuning bieden bij fysieke kwalen door het bevorderen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
 • Energetische Zuivering: Shamballa kan helpen bij het zuiveren en balanceren van relaties. Het helpt bij opschonen van energetische contracten, entiteiten en (spirituele) trauma wat leidt tot verbeterde algehele gezondheid en levenskwaliteit.

Wat kun je verwachten van een Shamballa healing?

Een Shamballa-healing is een persoonlijke ervaring, waarbij je comfortabel ligt en de beoefenaar werkt met je energievelden. De behandeling is zacht en veel cliënten ervaren gevoelens van warmte, tintelingen of een diepe staat van ontspanning.

Voor Wie is dit Geschikt?

Shamballa healing is geschikt voor iedereen die zoekt naar persoonlijke groei, emotionele genezing, en spirituele ontwikkeling. Het is een veilige en effectieve aanpak voor mensen van alle leeftijden en kan naast andere therapieën worden gebruikt.

Ben je klaar om je eigen pad van heling en transformatie te bewandelen, dan nodig ik je uit om een diepere verbinding met jezelf en het universum te ervaren. Neem contact met mij op om je eerste sessie te boeken of meer te weten te komen over deze krachtige helingsmethode.

Wat leert u in een Shamballa healing cursus. 

Tijdens een cursus ontvangt u meerdere downloads (inwijdingen) vanuit uw IAM presence die uw verbinding met universele energie van liefde activeert. Je leert d.m.v. ademhalingstechnieken en meditaties om het contact met de Source waar de multi dimensionele energie van liefde vandaan komt te versterken, zodat het door je lichaam kan stromen.
Deze energie van universele liefde kan je vervolgens gebruiken voor zelfgenezing en het behandelen van anderen.

Je leert ook hoe je karma healt, zielscontracten kunt breken, op te schonen en zware energie af te voeren.

Shamballa omvat verschillende niveaus van cursussen:

1. Basic: In deze basis cursus ontvang je een inwijding die je in staat stelt om jezelf te behandelen met de universele energie. Je leert de basisprincipes en technieken voor persoonlijke heling en balancering.

2. 13D: Dit niveau verdiept uw praktijk en stelt u in staat om anderen te behandelen, zowel in persoon als op afstand. U leert geavanceerdere technieken en ontvangt 13 downloads die de kracht van de behandelingen versterken.

3. Basic Teacher: Deze teacher training bereidt jou voor om anderen in te wijden in Shamballa en om zelf cursussen te geven. Je leert geavanceerde healings technieken en krijgt een dieper inzicht in de filosofie en principes van multi dimensionele healing.

Voor deze healings vorm geldt dat je niet eerst de Basic volgt voordat je de 13D volgt. Wel raden wij aan om dit toch te doen, zodat je de 13D beter kunt volgen.

Data & Kosten

Deze kan je vinden op mijn Milarepatoren site.
Neem contact op of ga naar Milarepatoren voor meer informatie.

De voordelen van Shamballa healing

 • Persoonlijke Groei: Shamballa biedt een pad naar zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling, waardoor u dieper inzicht krijgt in uzelf en uw levensdoel.

 

 • Spirituele Ontwikkeling: De cursus helpt bij het bevorderen van spirituele groei en het verhogen van uw bewustzijn, zodat u een diepere verbinding met het universum ervaart.

 

 • Energetische Zuivering: U leert technieken voor het reinigen en balanceren van uw energievelden, wat bijdraagt aan een betere fysieke, emotionele en mentale gezondheid.

 

 • Stressvermindering: Het biedt effectieve methoden voor stressverlichting en ontspanning, wat essentieel is in de huidige snelle en vaak stressvolle wereld.

 

 • Verbeterde Zelfgenezing: De cursus leert u hoe u de natuurlijke zelfgenezende vermogens van uw lichaam kunt activeren en ondersteunen.
 • Verbinding met Gelijkgestemden: U krijgt de kans om een gemeenschap van gelijkgestemde individuen te ontmoeten, wat een waardevolle bron van ondersteuning en inspiratie kan zijn.

 

 • Verdieping van Meditatiepraktijken: De universele energie integreert geavanceerde meditatietechnieken die uw bestaande praktijk kunnen verdiepen en verrijken.

 

 • Verbetering van Intuïtie en Inzicht: De cursus helpt bij het ontwikkelen van intuïtie en helderziendheid, waardoor u beter afgestemd raakt op uw innerlijke wijsheid.

 

 • Emotionele Heling: U leert technieken om emotionele blokkades en oude trauma’s los te laten, zodat jij je veel vrijer voelt.

 

 • Empowerment en Zelfvertrouwen: Door het volgen van een deze cursus, krijgt u tools en technieken die uw zelfvertrouwen en gevoel van empowerment versterken, zowel in uw persoonlijke als professionele leven.

FAQ

Wat leer ik in een Shamballa cursus?

In een Shamballa cursus leert u over de principes van multidimensionele healing, inclusief het werken vanuit verschillende dimensies energieën, meditatie- en ademhalingstechnieken. Je leert methoden voor zelfgenezing en het helen van anderen. Je krijgt downloads vanuit uw I am presence die u kunt zien als inwijdingen. Tijdens de training ondergaat u channelings om karmische banden te breken, zielscontracten te verbreken, entiteiten & zware energieën weg te halen en veel meer..
U leert hoe u de energie in uw leven integreert en uw leven kunt manifesteren zoals u dat wilt.

Zijn er voorvereisten voor het volgen van een Shamballa cursus?

Nee, er zijn geen specifieke voorvereisten. De cursus staat open voor iedereen, ongeacht ervaring met energiewerk of spirituele praktijken.

Hoe lang duurt een Shamballa cursus?

De duur kan variëren afhankelijk van het niveau van de cursus, maar meestal duurt een basiscursus twee tot drie dagen. Een 13D cursus duurt 4 dagen.

Wat is het verschil tussen Shamballa en traditionele Reiki?

Hoewel Shamballa zijn wortels heeft in Reiki, breidt het de traditionele Reiki-principes uit met reizen door dimensies en universele healings technieken. Waar daar Reiki een sterke verbinding heeft met het fysieke spirituele bewustzijn heeft werkt Shamballa met de geometrie van healing in verschillende dimensies.

Zal ik na de cursus in staat zijn om anderen te behandelen?

Ja, na het voltooien van de basiscursus zult u in staat zijn om zowel uzelf als anderen te behandelen met Shamballa MDH-technieken. U zult versteld staan van de snelheid van deze universele liefdevolle rijkdom.

Kan iedereen leren om met Shamballa-energie te werken?

Ja, Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is, ongeacht hun achtergrond of eerdere ervaring met energiewerk. Echter wel met een kanttekening voor mensen die een psychose hebben gehad, nog hebben of met gevoeligheid voor psychose dient u eerst contact op te nemen met mij voordat u zich aanmeld.

Openingstijden

Maandag – 9:30 / 17:00
Dinsdag – gesloten
Woensdag – gesloten
Donderdag – gesloten
Vrijdag – 9:30 / 1700
Zaterdag – Gesloten
Zondag – Gesloten

Klachten procedure

Heeft u een klacht over Healing for you neem contact op via het contactformulier om te kijken of wij er samen uit komen. Lukt dit niet kunt u uw klacht neerleggen bij de klachtencommissie.

Contact

Zalmkolk 6
8017 PA Zwolle