HEALING FOR YOU

Seichem cursus

Healing ~ natuurgeneeskunde ~ massage ~ resonantie therapie

Seichem Tera Mai

Dit is een unieke en krachtige vorm van energetische genezing die elementen van Reiki en oude Egyptische helingstechnieken combineert. Deze holistische therapie is ontworpen om genezing op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te bevorderen, waardoor oude blokkades worden opgelost en je een dieper gevoel van welzijn en innerlijke rust kunt ervaren.

Wat is Seichem Tera Mai?

Deze healing methode is een Egyptische uitbreiding van de traditionele Reiki-systeem en omvat de genezende energieën van aarde (Reiki), water (Sophi-El), lucht (Angelica) en vuur (Sakara). Deze krachtige combinatie van energieën werkt synergetisch om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te versterken en een dieper niveau van genezing te bereiken.

Seichem helpt bij:

 • Diepere Emotionele Genezing: Deze healingmethode helpt bij het loslaten van diepgewortelde emotionele blokkades, waardoor een pad naar emotionele vrijheid en zelfacceptatie wordt geopend.
 • Versterking van Fysieke Vitaliteit: Door het verbeteren van de energiestroom, kan Seichem bijdragen aan het verhogen van fysieke energie en het verminderen van vermoeidheid.
 • Mentale Helderheid: Deze therapie kan helpen om stress en angst te verminderen, wat leidt tot een helderdere geest en verbeterde concentratie.
 • Spirituele Groei: Deze energie stimuleert spirituele ontwikkeling, het openen van nieuwe paden van bewustzijn en zelfontdekking.

Hoe werkt een Sessie?

Tijdens sessie lig je comfortabel en volledig gekleed op een behandeltafel. De beoefenaar zal zijn of haar handen zachtjes plaatsen of boven je lichaam houden, de energieën van Seichem Tera Mai doorgevend. Cliënten ervaren vaak een gevoel van warmte, koelte, tintelingen, of een diepe ontspanning.

Voor Wie is deze bijzondere healing geschikt?

Deze healing of cursus is geschikt voor iedereen die op zoek is naar holistische genezing en persoonlijke groei. Het is een veilige therapie die zowel op zichzelf als in combinatie met andere geneeswijzen kan worden gebruikt.

Begin jouw reis van genezing & transformatie.

Ontdek de transformerende kracht van Egyptische healing met de 4 elementen en hoe het je kan helpen om een evenwichtiger en voldoening schenkend leven te leiden. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de cursus of om je eerste sessie te boeken.

Seichem tera mai

Wat leer je op een Seichem cursus.

Tijdens een cursus ontvangt u een inwijding, die de stroom van Egyptische healing activeert. Je leert ademhalings- en meditatietechnieken om de Seichem-energie te activeren en door jouw lichaam te laten stromen, waarna je deze energie kunt toepassen op jezelf en anderen.

Seichem kent drie opeenvolgende cursussen:

1. Seichem 1: Je ontvangt een inwijding om jezelf met Seichem-energie te behandelen. Je leert de basisprincipes en technieken voor het beheren van deze energie voor persoonlijke heling.

2. Seichem 2: In deze cursus ontvang je een inwijding om anderen te behandelen, zowel fysiek als op afstand. Je verdiept jouw vaardigheden en leert hoe je de 4 elementen kan gebruiken om anderen te helpen genezen.

3. Seichem Master: De Master training bereidt jou voor om anderen in Seichem in te wijden en om zelf cursussen te verzorgen. Dit niveau omvat geavanceerde technieken en verdiept jouw begrip van de energie en zijn toepassingen.

Je kunt zelf kiezen wanneer je elke cursus volgt. Het is echter noodzakelijk om Seichem 1 te voltooien voordat je Seichem 2 kunt volgen. Om de Master training te volgen, zijn zowel Seichem 1 als Seichem 2 vereist.

Data & Kosten

Deze kan je vinden op mijn Milarepatoren site.
Neem contact op of ga naar Milarepatoren voor meer informatie.

  Seichem

  Voordelen van Seichem

  • Holistic Healing: Seichem bevordert genezing op meerdere niveaus – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, wat leidt tot een meer gebalanceerde gezondheid.

  • Diepe emotionele Release: Het kan helpen bij het loslaten van diepgewordtelde emotionele blokkades, wat bijdraagt aan verbeterde emotionele gezondheid en welzijn.
  • Stressvermindering: Door de ontspannende werking kan deze healing methode aanzienlijk bijdragen aan stressvermindering en innerlijke vrede.
  • Verbetering van Fysieke Vitaliteit: De energieën van Seichem kunnen helpen om de levenskrachtenergie te verhogen, wat kan leiden tot verhoogde vitaliteit en energie.

  • Verlichting van Pijn en Ongemak: Net als bij traditionele Reiki, kan een consult of cursus jouw helpen bij het verminderen van fysieke pijn en ongemak.
  • Complementair aan Andere Therapieën: Deze methode kan veilig worden gebruikt in combinatie met andere geneeswijzen en therapieën. Daardoor is het een veelzijdige aanvulling op traditionele behandelingen.
  • Mentale en Emotionele Balans: Deze vorm van energiegenezing kan bijdragen aan verbeterde mentale helderheid en emotionele stabiliteit.
  • Ondersteuning bij Spirituele Groei: De Egyptische healing met de elementen wordt vaak gebruikt voor spirituele ontwikkeling, het bevorderen van intuïtie en persoonlijk inzicht.

  • Ontgifting van het Lichaam: Het kan helpen bij het vrijmaken en elimineren van toxines uit het lichaam, wat leidt tot betere gezondheid en welzijn.
  • Verbeterde Zelfgenezing: Door de energiestroom te verbeteren, kan Seichem Tera Mai het natuurlijke zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteunen.

   FAQ

   Hoe verschilt Seichem Tera Mai van traditionele Reiki?

   Terwijl Reiki voornamelijk werkt met de aardenergie, integreert Seichem en ook andere elementaire energieën. Denk hierbij aan elementen als water, lucht en vuur, wat zorgt voor een meer multidimensionale genezingservaring.

   Kan Seichem Tera Mai worden gecombineerd met andere geneeswijzen?

   Ja, Seichem Tera Mai kan uitstekend worden gecombineerd met andere geneeswijzen en therapieën. Zowel bij conventionele als alternatieve is het een waardevolle aanvulling op een holistische gezondheidsbenadering.

   Is Seichem geschikt voor iedereen?

   Ja, Seichem Tera Mai is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in energiegenezing en spirituele groei, ongeacht hun achtergrond of ervaring.

   Wat leer ik in een cursus?

   U leert hoe u met verschillende elementaire energieën kunt werken voor genezing, meditatietechnieken, en hoe u deze energieën kunt gebruiken voor persoonlijke groei en het helpen van anderen.

   Zijn er voorvereisten om Seichem Tera Mai te leren?

   Nee. Het is wel aanbevolen om eerst Reiki niveau 1 en 2 te voltooien, aangezien deze methode voortbouwt op de basisprincipes van Reiki. 

   Kan ik anderen behandelen na het voltooien van de cursus?

   Ja, na het voltooien van de cursus bent u gekwalificeerd om Seichem te gebruiken voor het behandelen van anderen.

   Openingstijden

   Maandag – 9:30 / 17:00
   Dinsdag – gesloten
   Woensdag – gesloten
   Donderdag – gesloten
   Vrijdag – 9:30 / 1700
   Zaterdag – Gesloten
   Zondag – Gesloten

   Klachten procedure

   Heeft u een klacht over Healing for you neem contact op via het contactformulier om te kijken of wij er samen uit komen. Lukt dit niet kunt u uw klacht neerleggen bij de klachtencommissie.

   Contact

   Zalmkolk 6
   8017 PA Zwolle