HEALING FOR YOU

Consulten

Healing ~ Natuurgeneeskunde ~ Massage ~ Resonantie therapie

Consulten

Het geven van een healing is maatwerk, want ieder mens is uniek.
Het eerste consult duurt 1,5 uur, dit is inclusief de intake, waarin ik energetisch mee kijk naar jouw vraag. Aan de hand daarvan zet ik in overleg de juiste behandelmethode in.

Je kunt na het 1e consult kiezen voor een behandeltraject. Ik kom dan met een voorstel voor een behandelplan. Daarbij bekijken we samen wat er nodig is om jouw doel te bereiken.

Healing op afstand.

Healing op afstand is mogelijk als je bijvoorbeeld wel het eerste consult kunt bij wonen, maar niet om de 2 á 3 weken kunt komen in mijn praktijk in Zwolle. Een healing op afstand kan bijvoorbeeld met Reiki of Shamballa. Ook bioresonantie apparatuur zoals de Mars 3 of Supertuning kan ik inzetten bij een behandeling op afstand. We spreken een tijd af, wanneer de healing plaats vindt.

Je gaat rond die tijd rustig zitten of liggen. Ik stem mij op jou af. Na het consult hebben we even contact, om de ervaringen te delen.

Healing for you
Bio resonantie

Ik werk in de Bioresonantie met de Mars 3 en Supertuning. Tijdens deze consulten spoor ik de energie blokkades op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. De resonanties zorgen voor balanceren van energie, zodat er een betere energie doorstroming komt in het lichaam. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen aangespoord.

healing

Mijn healingen variëren tussen Reiki, Seichem & Shamballa MDh. Ik heal op gevoel en vanuit mijn intuïtie. Tijdens de healingen kan ik klank  en  stenen inzetten om blokkades te transformeren. Daarnaast kan ik mogelijk spirituele informatie binnen krijgen vanuit de energie waarmee ik op dat moment healing geef.

cupping massage

De massages die ik geef zijn in combinatie met healing & cuppingmassage, waarbij ik de afvalstoffen uit de spieren trek. Hierdoor kan de energie beter doorstromen. Ook is het mogelijk om tijdens de massage bioresonantie apparatuur in te zetten, waardoor de healing nog gerichter en dieper gaat.

|

Geweldig

Ik heb een geweldige energetische massage ondergaan. Ik voelde mij herboren en ging vol energie de deur uit.

Een verrijking van innerlijke rust.

John is ervaren, betrouwbaar en rustig. Zijn healingen geven mij altijd weer een diepe gronding wanneer ik even niet lekker in mijn vel zit.

Milarepatoren

Healing for you & Milarepa Toren.

Sinds 2000 heb ik mijn praktijk in mijn centrum
Milarepa Toren in Zwolle. Milarepa Toren staat bekend als Reiki & Meditatie Toren in Zwolle, waar ik veelal healing en yoga-meditatie cursussen gaf samen met mijn partner Brenda Wielders. Daarnaast verhuur ik meditatie ruimte in ons gebouw voor kleinere groepen (max 10) aan ondernemers. 

De afgelopen jaren is mijn praktijk actief geweest onder de naam NatuurgeneeskundeZwolle.nl 

Healing for You is mijn vernieuwde praktijk waarin al mijn ervaringen van de afgelopen jaren samenkomt maar dan in een nieuw jasje.

Openings tijden

Maandag – 9:30 / 17:00
Dinsdag – gesloten
Woensdag – gesloten
Donderdag – gesloten
Vrijdag – 9:30 / 1700
Zaterdag – Gesloten
Zondag – Gesloten

Klachten procedure

Heeft u een klacht over Healing for you neem contact op via het contactformulier om te kijken of wij er samen uit komen. Lukt dit niet kunt u uw klacht neerleggen bij de klachtencommissie.

Contact

Zalmkolk 6
8017 PA Zwolle