HEALING FOR YOU

Cursussen

Healing ~ natuurgeneeskunde ~ massage ~ resonantie therapie

Healing cursussen

Ben je er klaar voor om zelf energetisch te leren healen?. Wil jij je spiritueel ontwikkelen en leren hoe je dichter bij jezelf blijft in deze drukke maatschappij, waardoor jouw intuïtie groeit en beter aanvoelt wat goed voor je is?

Mijn healing cursussen zijn makkelijk en praktisch in te zetten voor jezelf én anderen. Je leert zelfhealing toe te passen, waardoor je leven op een positieve manier verandert.

Ook ben je welkom als je wel of niet van plan bent jouw praktijk te starten.
Met mijn healing cursussen breng je magie terug in jouw leven, wat jezelf en jouw omgeving ten goede komt. Je maakt betere en gezondere keuzes voor jezelf.
Daardoor ga je juist met jouw tijd om en hou je energie over. 
Je slaapt beter en ervaart minder stress en je maakt je minder druk over zaken die voorheen belangrijk leken.
Kortom geniet je meer van het leven waardoor de magie weer terug komt. 

Healing
healing for you

Reiki cusus

Een typische Reiki-sessie duurt ongeveer 60 minuten.
De cliënt ligt gekleed op een behandeltafel terwijl de beoefenaar de handen in verschillende posities houdt.
De ervaring van Reiki is subjectief, veranderlijk, en soms heel subtiel. Cliënten melden vaak een diep gevoel van rust en vrede tijdens en na een sessie.

healing for you

Seichem cusus

Seichem Tera Mai is een uitbreiding van de traditionele Reiki-systeem en omvat de genezende energieën van aarde (Reiki), water (Sophi-El), lucht (Angelica) en vuur (Sakara). Deze krachtige combinatie van energieën werkt synergetisch om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te versterken en een dieper niveau van genezing te bereiken.

healing for you

Shamballa cursus

Shamballa gaat verder dan Reiki of Seichem door zich te richten op alle dimensies van je wezen – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Shamballa bezit de mogelijkheid om uw leven te transformeren en magie terug te halen.
Shamballa doorbreekt overtuigingen en systemen die in jou aanwezig zijn en je weerhouden om jouw volste potentieel te leven.

healing for you

Cupping massage

Cupping, een traditionele Chinese geneeskundige praktijk, maakt gebruik van speciale cups die op de huid worden geplaatst om vacuüm te creëren. Deze methode bevordert de bloedcirculatie, verlicht spierspanningen en stimuleert het ontgiftingsproces van het lichaam. Gecombineerd met healingtechnieken, werkt cupping niet alleen op het fysieke niveau, maar ondersteunt het ook emotioneel en energetisch herstel.

Coaching & cursus op maat

Het is mogelijk om een cursus op maat te volgen. Dit is bijvoorbeeld handig als je liever niet in een groep bent en/of graag dieper op jouw persoonlijke leer proces. Daarnaast geef ik ook coaching aan ondernemers of startende ondernemers. Handig voor als jij jouw praktijk wilt opschalen of wilt starten.
Je krijgt gericht (energetisch) coaching op waar je voor komt. 

Als je hier meer over wilt weten, laat een bericht achter via het contact formulier die je hier beneden ziet. 
Ik mail je om een bel afspraak in te plannen voor een vrijblijvend gesprek.
Aan de hand daarvan kan je al jouw vragen stellen en krijg je meer helderheid over de tijd en kosten.

Heb je een vraag over een cursus of op maat coaching traject, stel hier jouw vraag.

Uw gegevens zijn veilig bij ons, en worden niet aan derden verstrekt.

Milarepatoren

Cursus lokatie & agenda

Mijn cursussen vinden plaats in mijn centrum Milarepa Toren. Wilt je meer weten over data & kosten van de cursussen, neem contact op of kijk op 
Milarepa Toren. 

Sinds 200 staat Milarepa bekend als Reiki & Meditatie Toren in Zwolle, waar ik veelal healing en yoga-meditatie cursussen gaf samen met mijn partner Brenda Wielders. Daarnaast verhuur ik meditatie ruimte in ons gebouw voor kleinere groepen (max 10) aan ondernemers. 

De afgelopen jaren is mijn praktijk actief geweest onder de naam NatuurgeneeskundeZwolle.nl 

Healing for You is mijn vernieuwde praktijk waarin al mijn ervaringen van de afgelopen jaren samenkomt maar dan in een nieuw jasje.

Openingstijden

Maandag – 9:30 / 17:00
Dinsdag – gesloten
Woensdag – gesloten
Donderdag – gesloten
Vrijdag – 9:30 / 1700
Zaterdag – Gesloten
Zondag – Gesloten

Klachten procedure

Heeft u een klacht over Healing for you neem contact op via het contactformulier om te kijken of wij er samen uit komen. Lukt dit niet kunt u uw klacht neerleggen bij de klachtencommissie.

Contact

Zalmkolk 6
8017 PA Zwolle