HEALING FOR YOU

Cupping Massage

Healing ~ natuurgeneeskunde ~ massage ~ resonantie therapie

Cupping Massage & Healing

Deze unieke therapie combineert de eeuwenoude techniek van cupping met moderne healingmethoden, om een diepgaande, holistische behandeling te bieden die zowel lichaam als geest revitaliseert.

Cupping, een traditionele Chinese geneeskundige praktijk, maakt gebruik van speciale cups die op de huid worden geplaatst om vacuüm te creëren. Deze methode bevordert de bloedcirculatie, verlicht spierspanningen en stimuleert het ontgiftingsproces van het lichaam. Wanneer gecombineerd met healingtechnieken, werkt cupping niet alleen op het fysieke niveau, maar ondersteunt het ook emotioneel en energetisch herstel.

Onze behandeling is ideaal voor diegenen die kampen met stress, vermoeidheid, spierpijn of emotionele blokkades. Door cupping te integreren met energetische healing, wordt een krachtige synergie gecreëerd die helpt bij het loslaten van diepgewortelde spanningen en het bevorderen van een staat van diepe ontspanning en welzijn.

In mijn praktijk richten we ons op een persoonlijke benadering, energetisch afgestemd op het lichaam, geest en spirit van de cliënt. Je leert een volledige energetische massage te geven in combinatie met de cupping, waarbij jij mensen een rijke ervaring mee geeft.

Beleef de transformerende effecten van cupping in combinatie met healing. Leer hoe je anderen helpt hun fysieke, emotionele en energetische balans te herstellen voor een gezonder, harmonieuzer leven. 

 

Wat leert u tijdens een Cupping massage cursus? 

Deze veelzijdige cursus is speciaal ontworpen voor zowel beginners als ervaren therapeuten die hun vaardigheden willen uitbreiden. We duiken tijdens de cursus diep in de wereld van cupping, een eeuwenoude techniek die vacuüm gebruikt om de bloedcirculatie te verbeteren, spierspanningen te verlichten en het lichaam te ontgiften. Gecombineerd met healing en energetische massage, transformeert deze benadering de standaard cuppingmassage in een krachtige helende ervaring.

Met mijn expertise op dit gebied leer je zowel de theorie als de praktijk van cupping en healing. Je leert de juiste cuppingtechnieken, veiligheidsprotocollen, en hoe je deze kunt toepassen in een helende sessie. De cursus omvat ook essentiële healingprincipes, waaronder energiewerk, chakra-balancering en het aanpakken van emotionele blokkades.

Deze cursus biedt:

 • Diepgaand inzicht in de geschiedenis en theorie van cupping.
 • Praktische vaardigheden in cuppingtechnieken en toepassingen.
 • Kennis over integratie van energetische healing met cupping.
 • Technieken voor het behandelen van specifieke klachten en het bevorderen van algehele welzijn.
 • Certificering als Cupping Massage en Healing Therapeut.

Of u nu jouw bestaande praktijk wilt verrijken of een nieuwe vaardigheid wilt leren, onze cursus biedt een uitgebreide leerervaring. Ontdek hoe je cuppingmassage en healing kunt inzetten voor een dieper niveau van healing en ontspanning voor jouw cliënten.

Data & Kosten

Deze kan je vinden op mijn Milarepatoren site.
Neem contact op of ga naar Milarepatoren voor meer informatie.

 

 

cupping massage

Voordelen van Cupping

 • Verbeterde Bloedcirculatie: Cupping stimuleert de bloedstroom naar de behandelde gebieden, wat kan helpen bij de genezing en regeneratie van weefsels.

 • Verlichting van Spierpijn: Door spanning in de spieren te verminderen, biedt cupping massage effectieve verlichting van spierpijn en stijfheid.

 • Ontgifting van het Lichaam: Cupping helpt bij het verwijderen van toxines uit het lichaam, waardoor het een natuurlijke ontgiftingsmethode is.

 • Verlichting van Stress: De combinatie van cupping en healing creëert een diep ontspannende ervaring die stress en angst kan verminderen.

 • Bevordering van Emotioneel Welzijn: Healingtechnieken in combinatie met cupping kunnen helpen emotionele blokkades vrij te maken en het emotionele evenwicht te herstellen.

   • Ondersteuning van het Immuunsysteem: Regelmatige cupping-sessies kunnen het immuunsysteem versterken door de lymfatische circulatie te verbeteren.

   • Verlichting van Chronische Pijnklachten: Cupping kan effectief zijn bij de behandeling van chronische pijn aandoeningen zoals rugpijn en artritis.

   • Verbetering van de Huidconditie: Door de bloedcirculatie te verbeteren, kan cupping helpen bij het verminderen van huidproblemen en het bevorderen van een gezondere huid

   • Balancering van Energie: De healingaspecten van de behandeling kunnen helpen bij het balanceren van de energiestromen in het lichaam, wat leidt tot een groter gevoel van welzijn.

   • Diepere Ontspanning en Meditatieve Staat: De combinatie van fysieke en energetische behandelingen kan leiden tot een diepere staat van ontspanning, vergelijkbaar met meditatie.

    FAQ

    Heb ik voorkennis nodig om deel te nemen?

    Basisbegrip van massage of healing kan nuttig zijn, maar is niet vereist. De cursus is ontworpen voor zowel beginners als ervaren beoefenaars.

    Is er een praktisch onderdeel in de cursus?

    Ja, de cursus is gericht op praktijk ervaring om ervoor te zorgen dat deelnemers de technieken goed kunnen toepassen. Daarnaast zal tijdens de praktijk ervaring de theorie extra belicht worden.

    Kan ik na de cursus professioneel cupping massages geven?

    Ja, de cursus is bedoeld om u te kwalificeren voor het geven van professionele cupping massages met healing.

    Zijn er specifieke materialen of apparatuur nodig voor de cursus?

    De  benodigde materialen zijn bij de prijs inbegrepen.

    Is cupping veilig te combineren met andere behandelingen?

    Ja, cupping kan veilig worden gecombineerd met veel andere behandelingen, maar kennis van contra-indicaties is belangrijk, wat ook in de cursus aan bod komt.

    Wordt er een certificaat uitgereikt na afronding?

    Ja, de meeste cursussen bieden een certificaat aan na succesvolle afronding, wat aangeeft dat u gekwalificeerd bent in cupping massage met healing.

    Openingstijden

    Maandag – 9:30 / 17:00
    Dinsdag – gesloten
    Woensdag – gesloten
    Donderdag – gesloten
    Vrijdag – 9:30 / 1700
    Zaterdag – Gesloten
    Zondag – Gesloten

    Klachten procedure

    Heeft u een klacht over Healing for you neem contact op via het contactformulier om te kijken of wij er samen uit komen. Lukt dit niet kunt u uw klacht neerleggen bij de klachtencommissie.

    Contact

    Zalmkolk 6
    8017 PA Zwolle